All inclusive

Bestil et helt badeværelse med montering og entreprise

En komplet løsning

Hos Hemmingsens badudstilling ønsker vi at hjælpe vores kunder hele vejen fra start til slut. Det behøver ikke være kompliceret at få sit drømmebadeværelse. Derfor er vi stolte over vores koncept, som vi kalder 'all inclusive.' Kom ned og se vores udstilling og forskellige mærker i showroomet, så giver vi et godt totaltilbud på hele bestillingen, inklusiv montering og entreprise.

Med denne komplette løsning er det nemt at få nyt badeværelse. Vi tilbyder en gratis opmåling hos dig, foruden et samarbejde og sparring med indretningsarkitekt, VVS'er og andre håndværkere. Vi har alt tilbehør til badeværelset, fliser og sanitets planløsninger, så du er sikret det perfekte resultat.

Stort og varieret udvalg

Vi har allerede et stort udvalg af forskellige produkter fra de førende 16 leverandører på markedet, men vi kan derudover også levere yderligere, hvis du forelsker dig i andet.

Ved at bestille en 'all inclusive' hos os, er du sikret et effektivt arbejde, hvor vi sørger for det hele. Du slipper for besværet ved forskellige individuelle leverandører og håndværkere. Det er både nemt og billigt.

Book et møde og rundvisning med en dygtig medarbejder
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.
Vælg både dato og tidspunkt imellem kl. 10:00 og 16:00

All Inclusive - badeværelsesdrømmen starter med opmåling

1. Opmåling

Inden vi går i gang med dit nye badeværelse, skal der fortages en opmåling. Denne opmåling foretager vi. Ganske Gratis.

Det gør vi fordi, vi skal bruge en præcis opmåling til tilbudsberegningen. Så uden opmåling. Intet tilbud. Og så er det jo svært at se prisen :-)

2. Valg af interiør

Når vi har målt op, er det meget nemmere, at guide dig igennem valg af klinker, møbler, bruser og armatur, toilet, håndvask og alt andet, der hører til et helt nyt badeværelse.

Det foregår i rolige omgivelser i vores 400 m2 store badudstilling i Ringe. Lige ved motorvejen.

Vi har alle de kendte mærker. Så der er nok, at vælge imellem.

Vil du være sikker på, at vi har tid, så book endelig en tid hos os med det samme.

3. Ét tilbud på hele badeværelset

Når du har foretaget dine valg, fra toilet, brus til møbler og klinker, sender vi et samlet tilbud på dit nye badeværelse. Hele badeværelset. Inklusiv alle håndværkere, som elektriker, mure, tømrer og VVS. Og naturligvis priser på hele interiøret.

4. Tidsplan

Ting tager tid. Jo hurtigere du accepterer tilbuddet. Jo hurtigere modtager du en samlet tidsplan. Fra opstartsdato til færdigt badeværelse. Og når du har godkendt tidsplanen, går vi i gang.

5. Opstart og første møde med projektleder ved kunde.

Den første dag går med møde med vores erfarne projektledere hjemme hos dig, så du kan føle dig tryg ved levering af dit nye badeværelse. Her gennemgår vi tidsplanen endnu en gang, så du ved hvornår du kan forvente leveringer og håndværker i dit nye badeværelse.

6. Levering af komplet badeværelse

Nu skal du ikke vente længere. Dit badeværelse bliver gennemgået, så snart den sidste skrue er i. Det gør vi sammen, så vi kan sikre, at det også er netop det badeværelse, du drømte om, da du startede din badeværelsesdrøm hos Hemmingsens Badudstilling i Ringe.

Vi ser frem til, at guide dig igennem fra start til slut.

Åbningstider

Mandag - Torsdag10:00 - 17:00

Fredag - Lørdag10:00 - 14:00

Vi ligger i Ringe på Fyn,
lige ved motorvejen

Hos Hemmingsens Badudstilling har vi et bredt og eksklusivt udvalg af alt til badeværelset. Hvad enten du søger enkeltdele eller et komplet tilbud på et helt nyt badeværelse, så står vi klar til at hjælpe.

Vi fører alle de kendte mærker og kan også skaffe særlige ønsker. Med mange års erfaring kan vi vejlede dig til de optimale valg, så kom forbi vores store showroom.

Med over 30 års erfaring

Har vi certifikater på
håndværker garanti og Q-kontrol