Nyt badeværelse

Vi hjælper med levering, montering og meget mere

Stort udvalg

Hemmingsens Badudstilling har et bredt og eksklusivt udvalg af alt til badeværelset. Søger du nyt toilet, vask, badekar, bruser eller noget helt andet, så se vores udvalg og mange mærker.

Kom forbi vores store showroom, der viser et udsnit af udvalget. Forelsker du dig i andre møbler fra katalogerne, skaffer vi også gerne dem.

Montering af badeværelser på hele Fyn

Her på siden finder du alt, hvad du behøver at vide om vores service til badeværelset. Hemmingsens Badudstilling udfører nemlig alt i forbindelse med opsætning af badeværelser. Det gælder således både spejle, vandhaner, bruser, toiletter samt montering af alt armatur. Vi monterer desuden også gulvvarme på dit badeværelse, så du ikke får kolde fødder i vintermånederne. Du kan bestille hele pakken med levering, montering og entreprise til en konkurrencedygtig pris.

Altid kyndig vejledning

Her hos Hemmingsen Badudstillilng står vi naturligvis også klar med en masse gode råd og vejledning, og vi guider dig hellere end gerne frem til det helt perfekte badeværelse. Vi lægger derudover stor vægt på den håndværksmæssige kunnen, og vores arbejde bliver altid udført i tæt dialog med kunden.

Vi har en lang række gode samarbejdspartnere, og har derfor også mulighed for at levere komplette badeværelsesløsninger til vores kunder. Bestil din nye vandhane, bruser eller toilet allerede i dag, og vær sikret god service, høj kvalitet og et lækkert badeværelse.

Skab det perfekte badeværelse

Det kan være en rigtig stor beslutning om hvorvidt, du blot skal renovere, eller indrette et helt nyt badeværelse. Det kræver meget planlægning samt store overvejelser. Der er uendeligt mange muligheder at vælge imellem, og du skal træffe en masse valg.

Vi mener, at det at renovere badeværelset skal være en fed proces, og vi ønsker, du nyder den i lige så høj grad, som det færdige resultat. Derfor står vi altid til rådighed med inspiration og gode råd, der kan hjælpe dig med at skabe det absolut perfekte badeværelse. Kontakt os via formularen og book en tid med en af vores medarbejdere. 

Book et møde og rundvisning med en dygtig medarbejder
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.
Vælg både dato og tidspunkt imellem kl. 10:00 og 16:00

Åbningstider

Mandag - Torsdag10:00 - 17:00

Fredag - Lørdag10:00 - 14:00

Vi ligger i Ringe på Fyn,
lige ved motorvejen

Hos Hemmingsens Badudstilling har vi et bredt og eksklusivt udvalg af alt til badeværelset. Hvad enten du søger enkeltdele eller et komplet tilbud på et helt nyt badeværelse, så står vi klar til at hjælpe.

Vi fører alle de kendte mærker og kan også skaffe særlige ønsker. Med mange års erfaring kan vi vejlede dig til de optimale valg, så kom forbi vores store showroom.

Med over 30 års erfaring

Har vi certifikater på
håndværker garanti og Q-kontrol