Armaturer

Her finder du smukke og funktionelle armaturer til enhver smag

Armaturer til alle badeværelser

Vi bruger badeværelset hver eneste dag, så det fortjener kærlighed og smukt interiør. Uanset om du er i gang med den store ombygning af badeværelset eller blot leder efter nyt armatur, så kan vi hjælpe. Hos Hemmingsens Badudstilling har vi 16 forskellige leverandører af badeværelsesinteriør og armaturer som Grohe, Gustavsberg, QTOO, Frostline og mange andre.

Vi kan tilbyde nordisk design, klassikere og funktionsarmaturer i høj kvalitet og forskellige prisklasser. Vores udvalg byder på rustfrie stålarmaturer i matte eller blanke overflader, og i guld, sølv, sort og mange andre nuancer. Vi har armaturer i flere materialer, designs og berøringsfrie armaturer samt meget mere.

Book et møde og rundvisning med en dygtig medarbejder
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.
Vælg både dato og tidspunkt imellem kl. 10:00 og 16:00

Rent vand

Uanset dine behov og muligheder, har vi en løsning til dig iblandt vores brede udvalg. Kom forbi vores store showroom og se de forskellige, smukke designs. Foruden design og høj kvalitet, er mange af vores armaturer bæredygtige og vandbesparende. Det sikrer både dig og naturen en god oplevelse, ved det nye armatur. Få armaturer til håndvasken, bruseren og badekarret, der alle matcher og skaber harmoni på badeværelset.

Opnå et flot og personligt badeværelse med rent vand fra alle haner. Besøg vores showroom, så giver vi råd og vejledning. Kontakt os og book en tid med en medarbejder der er uddannet VVS-installatør. Han kan fortælle mere, svare på spørgsmål og hjælpe jer til den rigtige beslutning.

Åbningstider

Mandag - Torsdag10:00 - 17:00

Fredag - Lørdag10:00 - 14:00

Hos Hemmingsens Badudstilling har vi et bredt og eksklusivt udvalg af alt til badeværelset. Hvad enten du søger enkeltdele eller et komplet tilbud på et helt nyt badeværelse, så står vi klar til at hjælpe.

Vi fører alle de kendte mærker og kan også skaffe særlige ønsker. Med mange års erfaring kan vi vejlede dig til de optimale valg, så kom forbi vores store showroom.

Med over 30 års erfaring

Har vi certifikater på
håndværker garanti og Q-kontrol

Vi ligger i Ringe på Fyn,
lige ved motorvejen