Badeværelsesmøbler

Et stort udvalg af spejle, skabe og meget mere

Badeværelsesmøbler til enhver smag

Med over 30 års erfaring og et kæmpe, eksklusivt udvalg, kan vi skaffe præcis de badeværelsesmøbler, du søger til dit personlige og unikke badeværelse. Vi har alle de førende mærker inden for badeværelsesmøbler, der byder på design, trends, personlighed, naturlige nuancer og meget mere. Badeværelsesmøbler er med til at skabe personlighed og modernitet i rummet, så det er vigtigt at finde det helt rigtige.

Book et møde og rundvisning med en dygtig medarbejder
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.
Vælg både dato og tidspunkt imellem kl. 10:00 og 16:00

Et af husets vigtigste rum

Badeværelset er et sted vi bruger meget af vores tid. Her starter vi dagen, og det er derfor også vigtigt med et badeværelse, der afspejler velvære og personlighed. Vi kan hjælpe med råd og vejledning, så du får et sammenhængende badeværelse med harmoni og velvære. Vi har produkter til enhver smag, så om enten dit nye badeværelse skal være i den prisvenlige ende, eller om du går efter topkvalitet og design, så kan du med garanti finde det hos Hemmingsens Badudstilling.

Alt til badeværelset

Vi kan levere alt fra et enkelt underskab ved håndvasken, et unikt spejl eller ekstra skabe, til fulde pakkeløsninger, som giver en smuk helhed. Når du skal indrette dit badeværelse, er det kun fantasien, der sætter grænser for dine nye badeværelsesmøbler. Vi har alle størrelser og materialer, så uanset om du renoverer en lille lejlighed eller et stort badeværelse, har vi ideer og løsninger klar. Hvis du søger ekstra bordplads på dit badeværelse, kan vi også hjælpe med dette.

Foruden levering tilbyder vi også montering af dine varer. Skriv til os og book en tid med en dygtig medarbejder og uddannet VVS-installatør. Så kan du høre mere, få tips og tricks, svar på eventuelle spørgsmål og få hjælp til at tage det rigtige valg.

Åbningstider

Mandag - Torsdag10:00 - 17:00

Fredag - Lørdag10:00 - 14:00

Hos Hemmingsens Badudstilling har vi et bredt og eksklusivt udvalg af alt til badeværelset. Hvad enten du søger enkeltdele eller et komplet tilbud på et helt nyt badeværelse, så står vi klar til at hjælpe.

Vi fører alle de kendte mærker og kan også skaffe særlige ønsker. Med mange års erfaring kan vi vejlede dig til de optimale valg, så kom forbi vores store showroom.

Med over 30 års erfaring

Har vi certifikater på
håndværker garanti og Q-kontrol

Vi ligger i Ringe på Fyn,
lige ved motorvejen