Fliser & klinker

Skab et personligt badeværelse

Fliser og klinker der skaber liv

En af de ting, der er med til at give dit nye badeværelse et personligt touch, er valget af fliser og klinker. Vil du have fliser på gulvet, i brusenichen, eller på alle vægge? Vi kan levere fliser og klinker i farver, mønstre, forskellige former og størrelser.

Størrelsen på dit badeværelse har også betydning for hvilke valg, der vil være optimale. Vi står klar med råd og vejledning, så du opnår det personlige udseende, du ønsker til dit badeværelse.

Book et møde og rundvisning med en dygtig medarbejder
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.
Vælg både dato og tidspunkt imellem kl. 10:00 og 16:00

Få det som du vil have det

Ønsker du at vi skal levere og montere dit badeværelse, så er du sikret et perfekt og smukt badeværelse. Hos Hemmingsen Badudstilling er vi kvalitetsbevidste og udfører kun arbejde, der er helt perfekt.

Kontakt os allerede nu og book et møde med en medarbejder. Så kan du få svar på dine spørgsmål og høre mere om dine muligheder.

Åbningstider

Mandag - Torsdag10:00 - 17:00

Fredag - Lørdag10:00 - 14:00

Hos Hemmingsens Badudstilling har vi et bredt og eksklusivt udvalg af alt til badeværelset. Hvad enten du søger enkeltdele eller et komplet tilbud på et helt nyt badeværelse, så står vi klar til at hjælpe.

Vi fører alle de kendte mærker og kan også skaffe særlige ønsker. Med mange års erfaring kan vi vejlede dig til de optimale valg, så kom forbi vores store showroom.

Med over 30 års erfaring

Har vi certifikater på
håndværker garanti og Q-kontrol

Vi ligger i Ringe på Fyn,
lige ved motorvejen