Toiletter

Vi har udvalgt de bedste toiletter i design, kvalitet og funktion

Bredt udvalg

Skal du have nyt toilet? Så har du nok opdaget, at udvalget af toiletter er enormt. Hvilken farve, form og overflade skal det have? Skal det være gulvstående eller væghængt? Vil du have funktioner og douchetoilet? Hos Hemmingsens Badudstilling har vi et bredt udvalg af toiletter i alle farver, stilarter og prisklasser. Vi tilbyder også råd og vejledning, så du kan finde det perfekte toilet til dit badeværelse, behov og livsstil.

Book et møde og rundvisning med en dygtig medarbejder
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.
Vælg både dato og tidspunkt imellem kl. 10:00 og 16:00

Hemmingsens Badudstilling tilbyder 16 forskellige mærker, der alle har hver deres svar på det perfekte toilet. Gå på jagt i vores store showroom på midten af Fyn. Vi tilbyder efterfølgende levering samt VVS-arbejde som montering, entreprise og service. Hos os får du skræddersyet et godt tilbud.

Hygiejniske toiletter

En helt ny generation af toiletter er startet. Foruden de utallige designs, bakteriefri overflader og kummer og vandsparefunktioner, er det også muligt hos os at få toiletter med douch-funktion. Alle sammen bidrager til et bedre personligt velvære og unikt udseende til badeværelset.

Har du forelsket dig i et helt tredje toilet end dem i vores showroom? Det er intet problem! Vi kan skaffe det meste hjem, også selvom vi ikke har det som en del af vores umiddelbare sortiment.

Med over 30 års erfaring i VVS-branchen og mange gode samarbejdspartnere, kan vi hjælpe dig med det meste. Uanset om du er privat eller erhverv, så kontakt os og hør mere. Vores medarbejdere er uddannede VVS-installatører og kan fortælle mere, svare på spørgsmål og hjælpe jer med at tage det rigtige valg. Skriv til os og book en tid.

Åbningstider

Mandag - Torsdag10:00 - 17:00

Fredag - Lørdag10:00 - 14:00

Hos Hemmingsens Badudstilling har vi et bredt og eksklusivt udvalg af alt til badeværelset. Hvad enten du søger enkeltdele eller et komplet tilbud på et helt nyt badeværelse, så står vi klar til at hjælpe.

Vi fører alle de kendte mærker og kan også skaffe særlige ønsker. Med mange års erfaring kan vi vejlede dig til de optimale valg, så kom forbi vores store showroom.

Med over 30 års erfaring

Har vi certifikater på
håndværker garanti og Q-kontrol

Vi ligger i Ringe på Fyn,
lige ved motorvejen