Vaske og badekar

Find det perfekte udstyr til dit badeværelse

Ny vask og bad gør en forskel

Trænger du til en ny oplevelse, når du vasker hænder eller tager bad? Vi har et bredt udvalg i forskellige stilarter, materialer og prisklasser. Ved valg af ny håndvask, er det vigtigt, foruden udseendet, også at tænke dine behov og hverdag med ind i beslutningen. Skal I have to kummer? Hvilken farve og materiale? Skal I have indbygget vask og automatisk armatur?

Hvis du skal have nyt badeværelse, skal du finde de rette produkter, der både passer til jeres behov og indretning i hjemmet. Vi hjælper gerne med at finde lige det, der passer til dit hjem. Har du allerede fundet den perfekte vask eller det bedste badekar, så kan du købe det igennem os. Som leverandør og VVS-installatør, kan vi både levere og montere din nye håndvask eller badekar.

Opfrisk hjemmet

En ny håndvask eller et nyt badekar kan også gøre godt hvis du blot er i gang med en mindre renovering fremfor den komplette badeværelsesfornyelse. Blot få renoveringer kan give et helt nyt og rent look til rummet. Derudover vil et nyt badekar give dig den forkælelse og velvære i hverdagen, som du fortjener.

Kom forbi vores showroom og se det brede udvalg i både forskellige former, farver og materialer. Vi tilbyder 16 førende leverandører, med forskellige stilarter, funktioner og priser, så du er sikret at finde præcis den vask eller det badekar du søger. Vi hjælper også med råd og vejledning, så du opnår et perfekt og personligt resultat.

Foruden levering af nye produkter, udfører vi VVS-arbejde som montering og løbende service på dit badeværelse. Hvis du kommer forbi vores showroom, kan du få tips og tricks med på vejen til vedligeholdelse og rengøring af dit nye badekar eller vask.

Book et møde og rundvisning med en dygtig medarbejder
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.
Vælg både dato og tidspunkt imellem kl. 10:00 og 16:00

Åbningstider

Mandag - Torsdag10:00 - 17:00

Fredag - Lørdag10:00 - 14:00

Hos Hemmingsens Badudstilling har vi et bredt og eksklusivt udvalg af alt til badeværelset. Hvad enten du søger enkeltdele eller et komplet tilbud på et helt nyt badeværelse, så står vi klar til at hjælpe.

Vi fører alle de kendte mærker og kan også skaffe særlige ønsker. Med mange års erfaring kan vi vejlede dig til de optimale valg, så kom forbi vores store showroom.

Med over 30 års erfaring

Har vi certifikater på
håndværker garanti og Q-kontrol

Vi ligger i Ringe på Fyn,
lige ved motorvejen