Mærker

Hemmingsen badudstilling tilbyder mange unikke mærker til badeværelset

Alle de bedste produkter

Vi bruger meget tid på badeværelset. Det er her vores dag starter og her vores dag slutter, hvor vi falder til ro, og det er et af de få steder, hvor vi kan låse døren og være os selv.

Det er derfor også vigtigt med et badeværelse, hvor man trives og kan slappe af. Et badeværelse har mange forskellige funktioner og krav, så find det badeværelse, der passer lige til dig, dine behov, din indretning eller din virksomhed.

Book et møde og rundvisning med en dygtig medarbejder
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.
Vælg både dato og tidspunkt imellem kl. 10:00 og 16:00

Et væld af leverandører

Vi har 16 forskellige leverandører, som er unikke på hver deres måde, og førende inden for deres branche. Nogle brands er specialister på ét punkt, har vundet flotte priser eller er æstetisk perfekte. Kom forbi vores 400 kvadratmeter showroom og find det badeværelse, toilet, vask eller badekar, der passer til din personlighed her.

Hvis du allerede har forelsket dig i et produkt, vi umiddelbart ikke har på lager, så skaffer vi til dig. Vi tilbyder også efterfølgende montering af dit nye badeværelse.

Åbningstider

Mandag - Torsdag10:00 - 17:00

Fredag - Lørdag10:00 - 14:00

Hos Hemmingsens Badudstilling har vi et bredt og eksklusivt udvalg af alt til badeværelset. Hvad enten du søger enkeltdele eller et komplet tilbud på et helt nyt badeværelse, så står vi klar til at hjælpe.

Vi fører alle de kendte mærker og kan også skaffe særlige ønsker. Med mange års erfaring kan vi vejlede dig til de optimale valg, så kom forbi vores store showroom.

Med over 30 års erfaring

Har vi certifikater på
håndværker garanti og Q-kontrol

Vi ligger i Ringe på Fyn,
lige ved motorvejen