Catalano

Hygiejnisk sanitet i eksklusivt design og porcelæn

Catalano

Foruden lækkert design og høj kvalitet, har Catalano især fokus på de antibakterielle muligheder for sanitet og toiletter. Alle produkter har en overfladebehandling med Cataglaze, der giver en perfekt og glat overflade. Dermed udjævnes selv de mindste revner og ujævnheder, hvor bakterier ellers ville kunne gemme sig, samtidig med at porcelænet holder sig smukt og glat i årtier.

Overfladebehandlingen giver også en uigennemtrængelig overflade, der er 100% bakteriefri. Toiletterne er uden den traditionelle skyllekant, hvilket også øger hygiejnen og samtidig bidrager til et smukt design.

Book et møde og rundvisning med en dygtig medarbejder
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.
Vælg både dato og tidspunkt imellem kl. 10:00 og 16:00

Eksklusivt design

Catalanos er et eksklusivt Italiensk brand, og deres produkter produceres i mange farver og nuancer, så du kan personliggøre dit drømmebadeværelse. Få en unik mulighed for at blande dit yndlingsdesign med de nuancer du selv ønsker, så du opnår den optimale udstråling til dit badeværelse.

Catalano er vinder af Green good Design Award i 2021, givet af Museum of Architecture and Design. De udviser design og lækker kvalitet på et højt niveau.

Åbningstider

Mandag - Torsdag10:00 - 17:00

Fredag - Lørdag10:00 - 14:00

Hos Hemmingsens Badudstilling har vi et bredt og eksklusivt udvalg af alt til badeværelset. Hvad enten du søger enkeltdele eller et komplet tilbud på et helt nyt badeværelse, så står vi klar til at hjælpe.

Vi fører alle de kendte mærker og kan også skaffe særlige ønsker. Med mange års erfaring kan vi vejlede dig til de optimale valg, så kom forbi vores store showroom.

Vi ligger i Ringe på Fyn,
lige ved motorvejen