Gustavsberg

Æstetisk, grafisk og smart design

Gustavsberg

Gustavsberg tilbyder smarte og moderne badeværelser med henblik på kvalitet. Designet er tidsbevidst og indeholder samtidig innovative løsninger.

Gustavsberg tilbyder alt inden for badeværelsesinteriør, og du kan derfor opnå et samlet resultat med sammenhæng og lækkert design. Ved deres mange populære serier er du sikret et badeværelse, der følger de største trends, din personlige stil og de nyeste produkter.

Book et møde og rundvisning med en dygtig medarbejder
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.
Vælg både dato og tidspunkt imellem kl. 10:00 og 16:00

Klassisk og fremsynet på én gang

Gustavsbergs filosofi er at have et helhedssyn på deres produkter og løsninger, både i produktion, miljø, kvalitet og økonomi. De søger konstant nye måder at producere til mindst mulig belastning for miljøet.

Gustavsberg er indbegrebet af lækkert, nordisk design i kvalitet og bæredygtighed. De har udviklet et toilet, der giver bedre hygiejnisk skyl og blødere toiletsæder. Bliv inspireret af deres mange trends og design til ethvert hjem.

Vi ligger i Ringe på Fyn,
lige ved motorvejen

Åbningstider

Mandag - Torsdag10:00 - 17:00

Fredag - Lørdag10:00 - 14:00

Hos Hemmingsens Badudstilling har vi et bredt og eksklusivt udvalg af alt til badeværelset. Hvad enten du søger enkeltdele eller et komplet tilbud på et helt nyt badeværelse, så står vi klar til at hjælpe.

Vi fører alle de kendte mærker og kan også skaffe særlige ønsker. Med mange års erfaring kan vi vejlede dig til de optimale valg, så kom forbi vores store showroom.