Ifö

Et sammenspil mellem nordisk design og naturen

Ifö

Ifö kan levere alt inden for badeværelsesprodukter og -interiør. De stræber efter at skabe en balance mellem natur, nordisk design og kvalitet. Med rene linjer og glatte overflader, får du et lækkert produkt, der samtidig er nemt at rengøre.

Ifö tilbyder et bredt sortiment af sanitetsprodukter i lækkert design med respekt for de nordiske traditioner. Ifö bruger naturlige materialer, der medfører funktionalitet, rene linjer og lang levetid på deres produkter.

Book et møde og rundvisning med en dygtig medarbejder
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.
Vælg både dato og tidspunkt imellem kl. 10:00 og 16:00

Et sikkert valg

Med nem rengøring af deres sanitet, er Ifö et af de populære valg til det traditionelle og klassiske danske badeværelse. Du er sikret god kvalitet og et nordisk design. De bruger miljøvenlige, ressourcebesparende og holdbare materialer til deres produkter, så du er sikret et kvalitetsprodukt, som skåner naturen.

Deres toiletter er vandbesparende, og alt er produceret uden tungmetaller. Derudover produceres deres produkter lokalt i Norden, så transporten ikke skader miljøet. Spar penge og vand ved at vælge Ifö, samtidig med at du hjælper miljøet.

Åbningstider

Mandag - Torsdag10:00 - 17:00

Fredag - Lørdag10:00 - 14:00

Hos Hemmingsens Badudstilling har vi et bredt og eksklusivt udvalg af alt til badeværelset. Hvad enten du søger enkeltdele eller et komplet tilbud på et helt nyt badeværelse, så står vi klar til at hjælpe.

Vi fører alle de kendte mærker og kan også skaffe særlige ønsker. Med mange års erfaring kan vi vejlede dig til de optimale valg, så kom forbi vores store showroom.

Vi ligger i Ringe på Fyn,
lige ved motorvejen