INR

Førsteklasses nordisk badeværelsesdesign

Om INR Iconic Nordic Rooms

INR står for førsteklasses nordisk badeværelsesdesign med et intelligent interiør - skabt i materialer, der holder til hjemmets hårdeste miljø i mindst 15 år. INR designer, producerer og sælger badeværelsesmøbler, armaturer og håndklædetørrere og er svensk markedsleder inden for bruseløsninger.

INR blev grundlagt i 1988 i Skåne og har hovedkontor i Malmø samt produktion i Jönköping og Malmø. Virksomheden er siden 2020 ejet af den danske producent af badeværelsesmøbler Dansani. De primære markeder for INR er Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Book et møde og rundvisning med en dygtig medarbejder
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.
Vælg både dato og tidspunkt imellem kl. 10:00 og 16:00

INRs oprindelse

Sidst i 1980'erne i et skånsk værksted skaber to designentreprenører glasvægge til kontorer og hoteller som efterspurgte løsninger, der ikke findes endnu. Virksomheden med navnet Inredningsglas ryster op i branchen og beviser, at de er lige så dygtige til at producere skræddersyede, skråtskårede glas som standardstørrelser med lige vinkler. Snart er det ikke kun virksomheder og professionelle, der afgiver bestilling, men også forbrugere, der via udvalgte forhandlere kan købe kundetilpassede glasløsninger - først i Sverige, men snart i hele Norden.

Omkring 10 år senere giver INRs innovative design nyt liv til svenske badeværelser, samtidigt med at smålandske Aspen producerer sine første badeværelsesmøbler. Takket være færdigmonterede møbler i høj kvalitet med intelligente detaljer oplever Aspen, som INR, eksplosiv vækst. Fællesnævneren er idéen om at tilfredsstille efterspørgslen på innovativ badeværelsesindretning med udgangspunkt i nordisk designtradition - nu med et moderne og kreativt twist. I dag fører vi arven videre under vores fælles varemærke: INR - Iconic Nordic Rooms.

INR har siden 2010 været ejet af investerings- og kapitalforvaltningsvirksomheden CapMan og medarbejdere i centrale stillinger. CapMan valgte at opkøbe de to førende badeværelsesvirksomheder, der begge er grundlagt af entreprenører og udnævnt som Gazelle-virksomheder takket være deres innovative fremtoning og personaliserede produkter af høj kvalitet. Kort derefter udvidede man også østover med opkøbet af den finske badeværelsesproducent Sanka. Tilsammen udfordrer vi den nordiske badeværelsesnorm.

Åbningstider

Mandag - Torsdag10:00 - 17:00

Fredag - Lørdag10:00 - 14:00

Hos Hemmingsens Badudstilling har vi et bredt og eksklusivt udvalg af alt til badeværelset. Hvad enten du søger enkeltdele eller et komplet tilbud på et helt nyt badeværelse, så står vi klar til at hjælpe.

Vi fører alle de kendte mærker og kan også skaffe særlige ønsker. Med mange års erfaring kan vi vejlede dig til de optimale valg, så kom forbi vores store showroom.

Vi ligger i Ringe på Fyn,
lige ved motorvejen