Kriss håndklæderadiator

Stort udvalg til alle stilarter

Kriss Håndklædevarmer

Der findes intet mere luksuriøst i hverdagen end et varmt håndklæde efter et langt bad. Det forkælende og behagelige i hverdagen behøver ikke være svært at opnå. Kriss håndklæderadiatorer blander det luksuriøse med det stilrene design.

De tilbyder håndklæderadiatorer i forskellige størrelser, former og materialer, så du kan finde den håndklæderadiator, der passer til dit badeværelse. Uanset hvilket varmeanlæg du har tilknyttet, er det muligt at tilkoble deres produkter.

Book et møde og rundvisning med en dygtig medarbejder
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.
Vælg både dato og tidspunkt imellem kl. 10:00 og 16:00

Godt for dit velvære og indeklimaet

En håndklæderadiator bidrager med mere end blot velvære i et varmt håndklæde. De tørrer håndklæderne effektivt, så du minimerer fugt på badeværelset og dermed opnår et bedre indeklima. En håndklæderadiator kan også bruges til andre formål end blot håndklæder. Hæng dem op i bryggerset til det våde vintertøj eller køkkenet til våde viskestykker.

Kriss har det største udvalg af forskellige håndklæderadiatorer, og de leverer produkter i et lækkert, nordisk design. De tilbyder alt i varierende overflader af mat børstet stål, højglanspoleret, forkromet stål og meget mere.

Vi ligger i Ringe på Fyn,
lige ved motorvejen

Åbningstider

Mandag - Torsdag10:00 - 17:00

Fredag - Lørdag10:00 - 14:00

Med over 30 års erfaring

Har vi certifikater på
håndværker garanti og Q-kontrol