Naxani

Håndlavede badeværelsesmøbler i unikke materialer

Naxani

Med et helt unikt design, der udstråler kvalitet og personlighed, er Naxani et eksklusivt produkt til badeværelset. Alt er håndlavet på en møbelfabrik i Spanien, og hvert møbel er unikt i dets eget natur og udtryk.

Naxani udstråler nytænkning i lækkert design og materialer, der skaber et sammenhængende og rent look for dit badeværelse. Deres produkter er fremstillet af færrest mulige elementer, så du undgår unødvendige samlinger og skæve vinkler på møblerne. Få et elegant og moderne look med Naxanis produkter i træ og andre naturlige materialer.

Book et møde og rundvisning med en dygtig medarbejder
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.
Vælg både dato og tidspunkt imellem kl. 10:00 og 16:00

Lækkert og robust

De tilbyder baderumsmøbler i forskelligt massivt træ, der med de flotte snit, gennemtænkte grader på kanter og meget mere. Det får møblerne til at fremstå gennemtænkte og unikke. Naxanis produkter er enten fuldendte i ét lækkert, robust materiale, eller også er der leget med kontraster i både materialer og farver, som skaber en sammensætning uden lige.

Derudover består deres designs af træ, som sammensættes på nye og eksperimenterende måder, der giver et helt nyt udtryk til det traditionelle badeværelsesmøbel. Der er mulighed for at tilpasse møbler, vaske m.m. så det passer ind til din indretning og behov.

Åbningstider

Mandag - Torsdag10:00 - 17:00

Fredag - Lørdag10:00 - 14:00

Med over 30 års erfaring

Har vi certifikater på
håndværker garanti og Q-kontrol

Vi ligger i Ringe på Fyn,
lige ved motorvejen