QTOO

Dansk kvalitetsdesign af armaturer

QTOO

QTOO er et dansk design af armaturer, der ikke går på kompromis med kvalitet og funktion. Med et tidløst design i syrefast rustfrit stål, er du garanteret et produkt, der vil holde i mange år. Ideen bag QTOO er at tilbyde eksklusive armaturer i nordisk design af miljørigtige materialer og bæredygtig produktion.

Deres armaturer er i høj kvalitet med lang levetid, omtanke for miljøet og uden skadelige metaller. De producerer armaturer til håndvaske, kar og brusere. QTOO udstråler design i både materialer, overflader og form.

Book et møde og rundvisning med en dygtig medarbejder
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.
Vælg både dato og tidspunkt imellem kl. 10:00 og 16:00

Mange kombinationsmuligheder

Der er flere former for forskellige kombinationsmuligheder, der kan monteres direkte i væggen. Deres armaturer produceres i blankt poleret rustfri stål, mat rustfri stål og matsort. Vandhaner og tilbehør er designet af den danske designer Hans Thyge Raunkjær, anerkendt internationalt for hans flotte arbejde.

Det rustfrie stål er uforgængeligt, behageligt at røre ved og allergivenligt uden tungmetaller. Et design perfekt til det miljø- og sundhedsbevidste hjem, der også ønsker et lækkert udtryk.

Åbningstider

Mandag - Torsdag10:00 - 17:00

Fredag - Lørdag10:00 - 14:00

Med over 30 års erfaring

Har vi certifikater på
håndværker garanti og Q-kontrol

Vi ligger i Ringe på Fyn,
lige ved motorvejen