Vaillant

Miljøvenlige og lydsvage varmepumper

Varmepumpe i kvalitet

Vaillant tilbyder varmepumper med både opvarmnings- og nedkølingsfunktioner. Med over 145 års erfaring i branchen, er de markedsledende med stor succes. De udvikler miljøvenlige løsninger, så du opnår både effektive og energibesparende produkter i den højeste kvalitet. Deres produkter indeholder brugervenlig betjening og bedste komfort.

Book et møde og rundvisning med en dygtig medarbejder
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.
Vælg både dato og tidspunkt imellem kl. 10:00 og 16:00

Energieffektiv varmeløsning

Vaillants store udvalg af varmepumper udvinder vedvarende energier og omdanner det til varme i hjemmet. Dette sker med høj effektivitet og ualmindelig svag lyd. Den vedvarende energi findes både i jorden, luften og vandet, hvilket gør energien konstant tilgængelig. Det er denne energi Vaillants varmepumper udnytter til varme på badeværelset og i hjemmet. Der findes varmepumper til forskellige behov, til store og små ejendomme, med forskellige ydelsesevner og energieffektivitet.

Med høj nyttevirkning, nyeste teknologi, højt niveau af komfort og lavt lydniveau, er Vaillants varmepumper et sikkert valg til hjemmet og badeværelset. Det kan være svært at finde rundt i de mange varianter og funktioner af varmepumper, så kontakt os for råd og vejledning.

Åbningstider

Mandag - Torsdag10:00 - 17:00

Fredag - Lørdag10:00 - 14:00

Med over 30 års erfaring

Har vi certifikater på
håndværker garanti og Q-kontrol

Vi ligger i Ringe på Fyn,
lige ved motorvejen