Villeroy & Boch

En virksomhed med erfaring, kvalitet og design

Villeroy & Boch

Som verdens ældste virksomhed inden for sanitetsbranchen, er du sikret et kvalitetsbevidst produkt hos Villeroy & Boch. De tilbyder et stort udvalg af badeværelsesprodukter, samt inventar og møbler til badeværelset.

Du får kvalitet, udseende og teknologi i særklasse ved at vælge Villeroy & Boch. Især deres innovative badekar og boblebadssystemer er et populært valg. Gør dit badeværelse personligt med både komplette løsninger eller enkeltvise produkter. Villeroy & Boch har også fokus på miljøsparende løsninger.

Book et møde og rundvisning med en dygtig medarbejder
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.
Vælg både dato og tidspunkt imellem kl. 10:00 og 16:00

Designmæssigt lækkert og funktionelt

Villeroy & Boch har stor fokus på at renlighed og hverdag skal gå hånd-i-hånd. Derfor er deres produkter nemme at rengøre og vedligeholde, og designet til at gøre hverdagens rengøring nemmere.

Så gør dit badeværelse til et dagligt spaophold og oase fyldt med velvære ved hjælp af Villeroy & Boch. Da badeværelset for mange fungerer som det første stop på dagen, stræber Villeroy & Boch efter, at det skal være afslappende og nemt tilgængeligt.

Vi ligger i Ringe på Fyn,
lige ved motorvejen

Åbningstider

Mandag - Torsdag10:00 - 17:00

Fredag - Lørdag10:00 - 14:00

Hos Hemmingsens Badudstilling har vi et bredt og eksklusivt udvalg af alt til badeværelset. Hvad enten du søger enkeltdele eller et komplet tilbud på et helt nyt badeværelse, så står vi klar til at hjælpe.

Vi fører alle de kendte mærker og kan også skaffe særlige ønsker. Med mange års erfaring kan vi vejlede dig til de optimale valg, så kom forbi vores store showroom.