Hemmingsens Badudstilling

Kvalitet, seriøsitet og rådgivning

Om os

Vi er en lokal VVS virksomhed i Odense, og her på siden kan du læse lidt om os samt vores services.

Hemmingsens Badudstilling er et godt og traditionelt VVS firma, som startede i 1987. I dag er vi 8 mand, der kan klare store såvel som små arbejdsopgaver.

Vi er stolte af vores 400 kvadratmeter showroom midt på Fyn, hvor du kan se en stor del af vores produkter til badeværelset. Vi har blandt andet et samarbejde med 16 leverandører af de mest populære sanitets- og badeværelsesproducenter.

Book et møde og rundvisning med en dygtig medarbejder
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.
Vælg både dato og tidspunkt imellem kl. 10:00 og 16:00

5 servicevogne

Vi har derudover 5 service vogne, som vi kører ud i, når du bestiller en service her hos os. Vi rykker ud både dag og nat, for her hos Hemmingsens Badudstilling tilbyder vi nemlig døgnservice 365 dage om året. Det vil altså sige, at ligegyldigt hvornår uheldet er ude, kan du ringe til os og få det fikset med det samme.

Vi lægger desuden særdeles stor vægt på, at vores service er af bedste kvalitet samt, at den bliver tilbudt til yderst konkurrencedygtige priser. Vi benytter os altid kun af det bedste og nyeste udstyr og materialer. Så vælger du os til at fikse dit VVS-problem, er du altid i sikre hænder.

For os er noget af det vigtigste desuden komforten hos vores kunder, men udover det går vi også rigtig meget op i energiøkonomi.

Hos Hemmingsens Badudstilling er kunden således altid i centrum, og vi bestræber efter altid at levere et stykke arbejde, der lever 100% op til kundens forventninger i henhold til det, der er aftalt.

Vi ligger i Ringe på Fyn,
lige ved motorvejen

Åbningstider

Mandag - Torsdag10:00 - 17:00

Fredag - Lørdag10:00 - 14:00

Med over 30 års erfaring

Har vi certifikater på
håndværker garanti og Q-kontrol